3,5%
Pentru
Casa Filip

Donează

Fiecare gest ajută!

Ne bucurăm mult că vă numărați printre oamenii care sunt, într-adevăr, dornici să ajute.

Puteți alege să faceți o donație singulară, sau, alegând opțiunea ”donație recurentă”, puteți opta să donați o sumă de bani periodic. În orice caz, noi ne asigurăm că fiecare donație este folsită pentru a îmbunătăți viața oamenilor care chiar au nevoie de asta.

Despre donațiile online prin card bancar

Daca ați ales metoda de plată "Online prin card bancar" este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuaează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

"3-D Secure" asigură în primul rând ca nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard. Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision.

Suma pe care o donați

RON

Adresa dumneavoastră de e-mail

Tipul donației

Frecvența - La câte zile să se repete donația:

zile

Data la care se face ultima donație:

Vă rugăm să completați data după formatul AAAALLZZ (anul, luna, ziua)
fără spații. Veți putea să revizuiți datele donației în pagina următoare.